Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Καντε μας ενα Like !

Κερδίστε $ 1.000 δολάρια το Μήνα από πωλήσεις συνδέσμων


Χιλιάδες blogs εκεί έξω. Οι άνθρωποι κάνουν blogging σε διάφορες εξειδικευμένες αγορές και βγάζουν χρήματα online. Ξέρω ότι ξεκινήσατε επίσης το ιστολόγιό σας για να κερδίσετε χρήματα.

Γνωρίζω ότι κανένας στον κόσμο δεν έχει χρόνο να φτιάξει ένα blog εκτός και αν αναζητεί κέρδη από αυτό.

Δημιουργώντας χρήματα από ένα blog είναι το όνειρο κάθε blogger, και κάνοντας $ 1000 από ένα blog είναι επίσης το σύνθημα του κάθε blogger. Αλλά βγάζετε πραγματικά αρκετά χρήματα από το ιστολόγιό σας, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε το blogging και να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας στο διαδίκτυο; Αν βρίσκεστε στο κυνήγι για να βρείτε έναν αξιοπρεπή και ασφαλή τρόπο για να κερδίσετε χρήματα στο ιστολόγιό σας, τότε θα αποκαλύψω μία μέθοδο που πρόκειται να γεμίσει την τσέπη σας.

Το Magenet.com είναι μια τέτοια πλατφόρμα που σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε έσοδα από το ιστολόγιό σας με την ασφαλή μέθοδο Panda, Penguin.

Τι? Panda, Penguin με ασφαλή τρόπο;

Ναι !! Το διάβασες σωστά.


Αυτή είναι η τέλεια πλατφόρμα που θα σας δίνει χρήματα κάθε μήνα. Αρχικά θα ήθελα να εξηγήσω πώς λειτουργεί αυτό.

Πώς λειτουργεί η Magenet.com;

Δουλεύουν με πολύ απλό τρόπο. Αυτή η πλατφόρμα έχει ελεύθερη συμμετοχή και μετά την εγγραφή σας μπορείτε να υποβάλετε εκεί την ιστοσελίδα σας . Η Magenet θα ανιχνεύσει τον ιστότοπό σας εντός μιας εβδομάδας και θα σας πει πόσες σελίδες PR1 + υπάρχουν στο ιστολόγιό σας.

Πολλαπλασιάστε τον αριθμό των σελίδων PR1 + στον ιστότοπό σας κατά 15 και αυτό θα είναι το ποσό των χρημάτων που μπορείτε να λάβετε από τον ιστότοπό σας ανά μήνα εάν διαθέτετε 1-3 συνδέσεις σε κάθε μία από τις σελίδες PR1 +. Για παράδειγμα, αν ο ιστότοπός σας έχει 100 σελίδες PR1 +, θα μπορείτε να κερδίσετε $ 1.500 / μήνα για πωλήσεις συνδέσμων στο MageNet.
Θα σας ενημερώσουν για τις διαθέσιμες ευκαιρίες και μπορείτε να τις αποδεχθείτε ή να αρνηθείτε ανάλογος.

Δουλεύουν μόνο σε συμφραζόμενους συνδέσμους (contextual links).

Ποιες είναι οι συνδέσεις (contextual links);

Οι σύνδεσμοι Contextual links είναι οι σύνδεσμοι που η Google δεν θεωρεί ως κακούς συνδέσμους επειδή ο σύνδεσμος που έχει εισαχθεί στο άρθρο σας δημιουργεί τέλεια σημασία. Ακολουθεί το παράδειγμα ενός συνδέσμου Contextual link.
Όπως μπορείτε να δείτε ο σύνδεσμος εισάγεται τόσο λαμπρά ώστε η Google πρόκειται να το θεωρήσει ως έναν καλό σύνδεσμο.

Έτσι, ποια είναι τα κακά Backlinks τότε;

Η Google σκέφτεται πολύ ποιο πέρα από σας, και ξέρουν κάθε τι και τα πάντα  έτσι ώστε να μπορούν να προσδιορίσουν πολύ εύκολα ποιοι σύνδεσμοι πληρώνονται σαν backlinks και ποια όχι και θεωρούνται άσχημα σαν σύνδεσμοι.

Τι? Αλλά πώς το κάνουν;

Η απάντηση είναι πολύ απλή. Όταν κάνετε μια συμφωνία με οποιονδήποτε αγοραστή συνδέσμων και εισάγετε τον σύνδεσμο στην κεντρική σας σελίδα ή στο footer της σελίδας σας, τότε η Google γνωρίζει ότι έχετε πουλήσει αυτόν τον σύνδεσμο.

Στη συνέχεια βλέπουν κάθε σύνδεσμο που προέρχεται από τον ιστότοπό σας και όταν ο σύνδεσμος δεν βρίσκετε εκεί και τον επόμενο μήνας ο οποίος ήταν στην αρχική σας σελίδα τον περασμένο μήνα, τότε τα πράγματα ασχημαίνουν. Μπορούν σαφώς να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι οι σύνδεσμοι αυτοί προπληρώθηκαν, έτσι ώστε να να μπορείτε να τους καταργήσετε μετά το πέρασμα της πληρωμένης περιόδου τους.

Έτσι, πώς είναι το Magnet.com ασφαλές για εσάς;

Το Magenet.com είναι ασφαλές στον όρο ότι δεν πρόκειται να πουλήσει το link της αρχικής σελίδας σας με τετοιο τροπο ώστε το Google.com δεν πρόκειται ποτέ να σας δημιουργήσει κανένα πρόβλημα. Θα βρουν σελίδες PR1 + στο ιστολόγιό σας και θα σας ζητήσουν να εισάγετε συνδέσμους μέσα στη κατάλληλη θέση ενός από τα άρθρα σας. Και δεδομένου ότι είναι contextual link τότε το Google δεν πρόκειται να το θεωρήσει ως κακό backlink.

Εγγραφείτε στο Magenet

Έτσι εάν σκέφτεστε να δημιουργήσετε έσοδα από την ιστοσελίδα σας με την πώληση συνδέσμων, τότε αυτή μπορεί να είναι η πιο εύκολη και ασφαλής μέθοδος.