Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Καντε μας ενα Like !

Δημιούργησε το δικό σου online Clickbank πολυκατάστημα για εύκολα έσοδα


Όπως ίσως γνωρίζετε CBPress θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το δικό σας Clickbank πολυκαταστημα μεσα στην ιστοσελίδα σας, αλλά βασικά δεν θέλετε να μάθετε πώς λειτουργεί ; Λοιπόν εγώ θα επικεντρωθω σε αυτήν την ερευνα του CBpress και σε όλα τα βήματα που πρέπει να κάνετε για να τρέξετε ενα (επιτυχημένο) πολυκατάστημα βασησμενο στην Clickbank χρησιμοποιώντας το CBpress.


Με την ευκαιρια είναι πολύ σημαντικό να πούμε ότι αυτό είναι ενα WordPress plugin, έτσι θα πρέπει να έχετε εγκαταστήσει το WordPress σαν ιστοσελίδα σας για να τρέξει αυτό το plugin. Έτσι, βασικά, αν έχετε ιστοσελίδα html χωρίς CMS, τότε το CBPress είναι άχρηστο για εσάς. Επίσης, αν θέλετε να προσαρμόσετε το CBPress είναι σπουδαίο να γνωρίζετε κάτι για τον CSS και τον PHP προγραμματισμο, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητο.

Τοποθετημενα προιοντα της Clickbank  στην ιστοσελιδα σας μια ερευνα για το CBPress


θα ανεβάσετε το δικό σας αντίγραφο του CBPress στην ιστοσελίδα σας, θα ξεκινήσει αυτόματα την εξαγωγή προϊόντων της Clickbank απευθείας από το Clickbank xml feed, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να κάνετε τίποτα. Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχετε να κάνετε τίποτα, ακόμη και μετά την εξαγωγή - γιατί το κατάστημά σας θα είναι έτοιμο σε λίγα δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, αυτό είναι μόνο στο χέρι σας, αν θέλετε να προσαρμόσετε το πως θα φαίνεται το δικό σας online Clickbank κατάστημα  ή όχι.

Tι γίνεται αν θέλετε να αποθηκεύσετε μόνο προιοντα που σχετίζονται με τον αθλητισμό ; Μπορείτε να το κάνετε αυτο - και μπορείτε να επιλέξετε τις κατηγορίες και τις λέξεις-κλειδιά και στη συνέχεια μπορείτε να αφαιρέσετε εύκολα τα προϊόντα που δεν έχουν σχέση με το κατάστημά σας. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε εύκολα την περιγραφή, τον τίτλο, τις εικόνες και ούτω καθεξής σε κάθε προιον ξεχωριστά. Είναι επίσης πολύ εύκολο να προσθέσετε το affiliate link σας για τα προϊόντα σας με ένα κλικ.

Πόσα χρήματα μπορείτε να βγάλετε με το CBPress;


Τώρα θα πρέπει να τη συμπεριφερθείτε στο Clickbank κατάστημά σας όπως σε οποιοδήποτε άλλο online eshop - έτσι πρέπει να κάνετε κάποια SEO, αλλά σπουδαιότερο πράγμα στο CBPress είναι ότι θα λάβετε 10.000 σελίδες αμέσως στην ιστοσελίδα σας, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να δημιουργήσετε περιεχόμενο - έτσι αυτό θα σας εξοικονομήσει πολύ από τον πολύτιμο χρόνο σας. Στη συνέχεια θα πρέπει να επικεντρωθείτε μόνο στο SEO και το μάρκετινγκ.


Επίσης, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε διαφημίσεις της Clickbank  στο πλαϊνές μπάρες σας και να έχετε τον έλεγχο 100% του eshop σας, ώστε να μπορείτε να το προσαρμόσετε όπως θέλετε. Τέλος πάντων το administration αυτού του eshop είναι πολύ απλό μέσα περιοχή του WordPress admin. Όπως είπα και νωρίτερα σε αυτήν την έρευνα για το CBPress, ακόμη και ένας αρχάριος μπορεί να εγκαταστήσει αυτό το eshop της Clickbank μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Επίσης, αν έχετε αγοράσει το CBPress, θα έχετε πολύ καλές γραπτές οδηγίες  γι' αυτό το plugin, έτσι υπάρχουν όλες οι χρήσιμες συμβουλές και τα κόλπα που μπορείτε να κάνετε με το δικό σας κατάστημα.Μερικά ακόμα λόγια γι'αυτη την έρευνα που είναι βασισμένη στο CBPress - κριτική

Όπως ίσως γνωρίζετε ο διαχειριστή του CBPress προσφέρει 60 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων, ώστε να μπορείτε εύκολα να πάρετε τα χρήματά σας πίσω αν νομίζετε ότι το Clickbank κατάστημα σας δεν είναι κερδοφόρο όσο νομίζατε (ή οποιοδήποτε άλλο λόγο μπορείτε να έχετε). Έτσι, μπορείτε να το δοκιμάσετε χωρίς κανένα ρίσκο και στη συνέχεια θα αποφασίσετε εάν θέλετε να κρατήσετε την άδεια του CBPress ή όχι.