Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Καντε μας ενα Like !

Έρευνα αγοράς για το Article Submitter Platinum

Το Article Submitter Platinum δημιουργήθηκε από τον Brad Callen της Bryxen Software, Inc Το Μάρκετινγκ για άρθρα και τις καταχωρήσεις του είναι ένα πολύ σοβαρό εργαλείο για να χτίσεις κάποια σοβαρά Links και να εδραιώσεις την παρουσία  της ιστοσελίδας σου στις μηχανές αναζήτησης. όσα περισσότερα άρθρα τοποθετείς που στοχεύουν την ιστοσελίδα σου, τόσο περισσότερο  traffic θα δημιουργήσεις που θα μεταφραστεί σε Υψηλή βαθμολογία για αυτό.
Με λίγα λόγια εάν θέλεις να βγάλεις περισσότερα χρήματα τότε θα πρέπει να τοποθετήσεις και περισσότερα άρθρα σε μεγάλο εύρος διασποράς μέσα στο ιντερνετ.Το θέμα είναι ότι χρήσιμα άρθρα είναι δύσκολο να δημιουργήσει κάποιος και ποιο δύσκολο να τα διαμοιράσει προς τα έξω, εάν ψάχνεις ένα τρόπο να εξαπλώσεις τις δυνατότητες σου πάνω στην δημιουργία άρθρων τότε το Article Submitter Platinum είναι το κατάλληλο εργαλείο για εσένα

Τι κάνει το Article Submitter Platinum ; Με μερικά κλικ , θα μπορεί οποίος το χρησιμοποιεί να τοποθετήσει το άρθρο του σε πάνω από 200 καταλόγους για άρθρα Αυτό σημαίνει κέρδος χρόνου για την τοποθέτηση κάθε άρθρου Αυτό το εργαλείο μπορεί να προεκταθεί μέχρι τους έξτρα 165 καταλόγους +. Μέσα σε όλα αυτά εμπεριέχονται 350+ κατάλογοι καταχώρησης άρθρων όπου μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα τους σε ποιους θα τοποθετήσεις το άρθρο σου. Τώρα φέρε στο μυαλό σου πόσο καιρός θα χρειαζόταν για μπορέσεις να τοποθετήσεις κάθε άρθρο σου σε 350 καταλόγους.

Ως συνήθως επειδή φαίνεται να είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό θα δεις ένα βίντεο με το Article Submitter Platinum σε δράση αλλά και με ποιον τρόπο λειτουργεί η τεχνολογία του. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να τοποθετήσεις το άρθρο σου σ'αυτο το πρόγραμμα - εργαλείο , να γεμίσεις τα απαραίτητα σημεία που ζητούνται με πληροφορίες και θα χρειαστεί από πλευράς σου να το κάνεις μόνο την πρώτη φορά , μετά πατάς το κουμπί μεταφοράς του άρθρου σ'αυτους τους καταλόγους και αυτό ήταν δημοσιευτήκαν ήδη ! Επίσης τοποθετεί για εσένα τα σωστά captcha code . Εάν χρειάζεται να κάνεις κάτι διαφορετικό , μπορείς να κάνεις minimize το παράθυρο και να ανοίξεις κάποιο άλλο πρόγραμμα. Το λογισμικό θα συνεχίσει να τρέχει στο background οπότε σίγουρα δεν υπάρχει κάτι για να ανησυχείς.

Αυτό το εργαλείο θα σου σώσει σίγουρα πολύ χρόνο , ειδικά αν έχεις πάνω από 10 άρθρα για τοποθέτηση την ημέρα. Τώρα φαντάσου πόσος χρόνος θα χρειαζόταν για να γίνει κάτι τέτοιο αν γινόταν χειροκίνητα μιλάμε για ψυχολογικό όλεθρο για κάτι μου πράγματι είναι σημαντικό για την ιστοσελίδα σου η το blog σου. Το Article Submitter Platinum είναι μια βελτιωμένη version ενός παλαιότερου προγράμματος με το όνομα Article Submitter Gold. Σίγουρα υπάρχει πρόοδος σε αυτήν την νέα έκδοση, ειδικότερα με την πολύ καλύτερη και βελτιωμένη λίστα για καταχωρήσεις σε καταλόγους του διαδικτύου σε αυτοματοποιημένη μορφή

Αυτό το πρόγραμμα ανανεώνετε και βελτιώνετε διαρκώς για να βεβαιώσει τους πελάτες που το χρησιμοποιούν ότι όλες οι λίστες και οι νέοι κατάλογοι καταχώρησης έχουν ενημερωθεί μέσα στο λογισμικό.