Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Καντε μας ενα Like !

5 διαδοχικά βήματα για επιτυχημένο Blogging

Χρηματα Online


Οι Λέξεις-κλειδιά θα καθορίσουν την επιτυχία και την ταχύτητα της κατάταξής του blog  σας στις μηχανές αναζήτησης, μαζί βέβαια με το σχετικό και ενδιαφέρον περιεχόμενο. Οι Λέξεις-κλειδιά θα πρέπει να συμπληρώνουν το blog σας με τον ίδιο τρόπο που θα κάνου γνωστή την ιστοσελίδα σας. Αυτό σημαίνει ότι τουλάχιστον οι δύο λέξεις-κλειδιά που θέλετε για κατάταξη θα πρέπει να εμφανίζονται στο όνομα τομέα της σελίδας σας, στον τίτλο του blog και στα blog post σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, όταν αποφασίσετε να ξεκινήσετε ένα blog, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο του Google Trends, απλά πληκτρολογώντας το Google Trends στο πρόγραμμα περιήγησής σας και ακολουθήστε τον πρώτο σύνδεσμο που παρέχεται στη σελίδα αναζήτησης.

Μόλις η έρευνα σας για λέξη-κλειδί πραγματοποιηθεί και είστε σίγουροι ότι οι λέξεις-κλειδιά που επιλέξατε χρειάζονται υψηλή μετατροπή και έχουν ζήτηση μόνο τότε θα μπορείτε να επιλέξετε το όνομα τομέα σας με τις κατάλληλες λέξεις-κλειδιά . Αυτό μπορεί να πάρει λίγο χρόνο, επειδή οι λέξεις-κλειδιά που θέλετε για την κατάταξη , μπορεί να έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί . Όταν συμβεί αυτό, θα πρέπει να είστε δημιουργικοί και να ανακατέψετε τις λέξεις-κλειδιά σας λίγο, ίσως πρέπει να κάνετε μια αλλαγή γενικά, προκειμένου να καταχωρήσετε ένα μοναδικό όνομα τομέα.

Όσο για το όνομα τομέα σας, ο τίτλο του blog σας πρέπει να περιέχει επίσης τις λέξεις-κλειδιά όπως αναφέρθηκε νωρίτερα. Μόλις το domain σας και ο τίτλος του blog είναι έτοιμα, θα είστε έτοιμοι να τα δημοσιεύσετε. Εδώ είναι που εμφανίζετε το ενδιαφέρον γιατί όλα τα μεγάλα sites για blogging προσφέρουν δωρεάν εργαλεία για να προγραμματίσετε τα blog posts σας. Μέσα από το ιστολόγιό σας θα πρέπει να  μπορείτε να μοιράζεστε ιδέες και να εμπνέεται την επιθυμία μέσω του περιεχομένου σας. Προγραμματίσετε το πολύ 1 Post ανά ημέρα με στοχευμένο, σχετικό και ενδιαφέρον περιεχόμενο.

Η πετυχήμενοι Affiliate Marketers μοιράζονται μόνο συνδέσμους είτε για δικά τους προϊόντα, στις δικές ιστοσελίδες, στο δικό τους blog και σε προσωπικές λίστες με e-mail. Αυτό είναι ο τρόπος που βγάζουν τεράστιες προμήθειες και το περιεχόμενό τους είναι πάντα πρωτότυπο και χρήσιμο. Μοιραστείτε το σύνδεσμο σας μέσα στην ιστοσελίδα σας σε κάθε blog post , αλλά όχι προς άλλους συνδέσμους  επειδή το περιεχόμενό του blog σας πρέπει να σχετίζεται με την ιστοσελίδα σας. Βασικά ο αναγνώστης σας θα πάει από το blog σας, στην ιστοσελίδα σας και τελικά μεσα στη λίστα των email σας μέσω της φόρμας συμπλήρωσης στοιχείων σας που θα υπάρχει μέσα στην ιστοσελίδα σας.

Επίσης, πρέπει να παρέχετε μια επιλογή εγγραφής στο blog σας (sign-up), έτσι ώστε να αποκτήσετε ακόλουθους και αναγνώστες που θα ενημερώνονται για κάθε νέο post. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να έχετε και συνομιλίες στο blog σας, και εάν το περιεχόμενό σας είναι χρήσιμο, αυτό θα οδηγήσει σε περισσότερους ακόλουθους και περισσότερα share του περιεχομένου σας οπότε περισσότερα χρήματα online.Ένα χρήσιμο εργαλείο για την κατάταξη σας στις μηχανές αναζήτησης είναι το  Long Tail Pro ένας τεράστιος σύμμαχος που θα σας πάρει από το χέρι προς το δρόμο της επιτυχίας.

Σας εύχομαι ευημερία,